ABD’nin elindeki en güçlü koz! Ne zaman ve nasıl kullanacak? ‘Gerçekten ağır baskı altında’
ABD ile İran arasındaki gerilim, sahadaki güç farkına rağmen yeni bir boyuta taşındı. Hürmüz Boğazı’nda atılan adımlar, küresel enerji piyasalarını ve Washington’un stratejik hesaplarını sarsıyor. Beyaz Saray, kısmi başarılarını öne çıkarıyor, ancak uzmanlar tabloyu çok daha karmaşık görüyor. Peki, ABD elindeki en güçlü koz ne? Bunu ne zaman ve nasıl kullanacak? Ve İran bu baskıya ne kadar dayanabilecek?المصدر: Hurriyet | Source: Hurriyet
ملاحظة تحريرية | Editorial Note: نُشر هذا المقال في الأصل بواسطة Hurriyet. خبر (Khabr) هي منصة إعلامية أردنية مرخّصة تعمل بالذكاء الاصطناعي. نضيف قيمة تحريرية من خلال: تحليل ذكي للأخبار، ملخصات تلقائية، رواية صوتية بالذكاء الاصطناعي، ترجمة متعددة اللغات، وتدقيق الحقائق. هدفنا جعل الأخبار أكثر وضوحاً وسهولةً للقارئ العربي.
This article was originally published by Hurriyet. Khabr is a licensed Jordanian AI-powered news platform (Registration #82086). We add editorial value through: AI-powered news analysis, automated summaries, AI audio narration, multi-language translation (Arabic, English, French, Turkish), and AI fact-checking. Our mission is to make news more accessible and understandable for Arabic-speaking audiences worldwide.

